Ceylanlı İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Ülke düzeyinde kaliteli eğitim veren, gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle ilgi odağı haline gelmiş, çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmak.

Misyon: Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine eğitim, öğretim, bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.

Başarılar: ....

Saatler: 08: 30 / 15:40
Servis Bilgisi: -
Taban-Tavan Puan Bilgileri: --
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuzda eğitim-öğretim hayatına 3 yıl olduğu için 8.sınıf öğrencisi bulunmamaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: --
Sportif Etkinlikler: Futbol, voleybol, tenis turnuvaları
Bilimsel Etkinlikler: --
Proje Çalışmaları: --
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: --
Kontenjan Bilgileri: --
Diğer Hususlar: --

WEB - https://ceylanliimamhatip.meb.k12.tr

Adres - CEYLANLI MAH. KARATAŞ SK. NO 344A KIRIKHAN / HATAY

Öğretim Şekli :Normal Öğrenim

Yerleşim Yeri - Ceylanlı Köyü Kırıkhan / HATAY

Adres - CEYLANLI MAH. KARATAŞ SK. NO 344A KIRIKHAN / HATAY

Ulaşım HER YARIM SAATTE KIRIKHAN MERKEZDEN HAREKET EDEN KÖY MİNİBÜSÜ BULUNMAKTADIR. AYRICA HASSA-KIRIKHAN MİNİBÜSLERİ YADA GAZİANTEP-ANTAKYA MİNİBÜSLERİ ANA YOL GÜZERGAHINDADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kırıkhan ilçesine 8 Km uzaklıktadır